Derinlerden Gelen Ses

Zordur iç sesini dinlemek!

O söyler sen susturursun, o anlatır sen başka seslere kapılır gidersin...

Dirayetlidir iç sesimiz, susmak nedir bilmez, bazen biraz yorulur bir soluklanır ama sonra şakımaya devam eder, parmağıyla gösterdiği her şey gerçeğin ta kendisidir, insanoğlu gerçeklere pek gelemez ama!!!

Gerçekler genelde acı biber etkisi yapar bünyede hatta isot etkisi ne kadar kaçılırsa o kadar iyi gibi gelir insan evladına, aslında gerçekle ne kadar geç karşılaşırsanız canınız o kadar fazla yanar fakat bunu hiç hesaba katmaz insanoğlu.

Gerçeklerden kaçılmaz zaten o öyle yapar böyle yapar karşınıza dikilir aynı iç sesinizden kaçamadığınız gibi onlardan da kaçamazsınız!

Sınırlı çalışmaya adapte ettiğimiz aklımız iç sesin anca bir rivayet olduğuna bile inanır bazen "yoo benim bir iç sesim yok" diyene de rastlanmıştır. Halbuki tam bu sırada bile iç ses ben buradayım diye nırıldanmaktadır, biz ancak o şarkılar mırıldanırken dinleriz!

İnsan kaçamaz kendinden, iç sesinden, kaçmaya çalıştığı hep kendisidir bilemez önce kendinden kaçamayacağını zanneder ki gitse farklı bir şehire, bir başka denize yelken açsa en uygun rüzgarla değişecek herşey, iç sesimiz bizim en uygun rüzgarımızdır halbuki!

ve onu susturdukça hep yanlış denizlere mahkumuz!!!

1 yorum:

redsonjaa dedi ki...

gitse de bir şey değişmez pek iç sesini dinlemezse tedbili mekan farahlık vermez pek kanımca:/